Profiel

Zeppelin is een dienstverlener die kwalitatief hoogwaardige ICT & Finance diensten levert aan organisaties. Door verschillende diensten te combineren levert Zeppelin de dienstverlening die aansluit bij de behoefte en verwachtingen van onze klanten. Met een samenhangend dienstenaanbod en diepgaande branchekennis zijn wij een full-serviceleverancier die waarde toevoegt aan de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Medewerkers
Naast eigen medewerkers beschikt Zeppelin, door haar samenwerking met partners, over een uitgebreid bestand van professionals. Hierdoor zijn wij in staat om bij vrijwel iedere aanvraag een geschikte kandidaat aan te bieden. Onze professionals behoren tot de top van hun vakgebied.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en bij de overheid. Door te luisteren en door begrip en toewijding, stemt Zeppelin vraag en aanbod zo nauwkeurig mogelijk op elkaar af.

Branches
Om de dienstverlening nauwkeurig af te kunnen stemmen op de vraag, heeft Zeppelin de organisatie sectorgewijs ingericht:

Wij richten ons branches waar de potentiële impact van ICT & Finance groot is en waar de implementatie ervan tot competitief voordeel kan leiden.

Diensten
Binnen de branches worden de verschillende diensten en specifieke branchekennis steeds opnieuw gecombineerd tot services op maat.

Zeppelin levert al deze diensten op projectbasis, detachering of op basis van werving & selectie.